Για παραγγελίες άνω των 150€ δώρο ένας Δίσκος CRISTAR ηλεκτρολιζέ 180mm αξίας 56.78€

 

Λόγω των τελευταίων εκτάκτων μέτρων το κατάστημα θα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά ή με ραντεβού.

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε με το 6977 239058

 

Λούστρο μαρμάρων MAR 1.5kg

Λούστρο μαρμάρων MAR 1.5kgΛούστρο μαρμάρων MAR 1.5kg

Υγρό μείγμα από κεριά για το γυάλισμα οποιουδήποτε τύπου της πέτρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή με αυτόματες μηχανές γυαλίσματος.
Αρχική τιμή με ΦΠΑ: 12,90 €
Τιμή πώλησης 11,61 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 9,36 €
ΦΠΑ 2,25 €
Έκπτωση: 10%

24h.gif

Preloader
Ποσότητα Τιμή Χωρίς ΦΠΑ
Ανεξαρτήτου Ποσότητας €10.4

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

25 - 30 m 2 /L : 3 - 9 m 2 ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή: 
Χρώμα:
Οσμή:  
Πυκνότητα:
pH: 
Σημείο ανάφλεξης:
Σημείο πήξης:      
Υγρό
Διαφανές
Διαλύτη
1.6  gr/cm3
Δ/Ε
 60 °C
-2°C


Να φυλάσσεται σε θερμοκρασίες  από 3°C έως 30°C.

                                                 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Γυαλιστικό λούστρο μαρμάρου και μωσαϊκών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι ή με αυτόματες μηχανές γυαλίσματος. Είναι κατάλληλο για το γυάλισμα των γωνιών και των άκρων των μαρμάρων, γρανιτών,τραβερτίνη, πλακιδίων και μωσαϊκών) όπου η χρήση της λειαντικής μηχανής είναι δύσκολη. Τονίζει το χρώμα της πέτρας. Χάρη στην εύκολη εφαρμογή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε τοίχους και σε ανώμαλες επιφάνειες όπως λαξευτά πέτρινα και άλλες κατασκευές πέτρας. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο πέτρας που έχει λειανθεί πάνω από το νούμερο 400 για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η επιφάνεια γίνεται αδιάβροχη. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό γυάλισμα που δεν κιτρινίζει.

    

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διαβάστε την ετικέτα προσεκτικά. Πριν από κάθε χρήση εφαρμόστε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια για να προσδιορίσετε την ευκολία εφαρμογής και αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και δεν έχει κεριά ή άλλες επικαλύψεις. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εφαρμογής αερίζεται επαρκώς.Σε μια καθαρισμένη και στεγνή επιφάνεια εφαρμόστε το υγρό με ένα ύφασμα που δεν αφήνει ίνες. Απλώστε ομοιόμορφα το προϊόν στην επιφάνεια (οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και χωρίς σκόνη). Αφήστε να στεγνώσει για 5 έως 10 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία. Αν η πέτρα είναι πολύ πορώδης ή όχι επαρκώς γυαλισμένη μια δεύτερη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί 20 λεπτά μετά τη πρώτη στρώση με κάθετη κατεύθυνση προς την πρώτη στρώση. Για να επιτύχετε ένα πολύ υψηλό επίπεδο γυαλίσματος τρίψτε την επιφάνεια με ένα λεπτό ατσαλόμαλλο (Νο 1) ή με βούρτσα και εάν θέλετε στη συνέχεια με ένα στεγνό μαλακό πανί. Είναι επίσης δυνατό το γυάλισμα της πέτρας χρησιμοποιώντας μια μηχανή γυαλίσματος ( μεγ. 2.000 Σ. α. λ. ) εξοπλισμένη με στιλβωτικό δίσκο. Εάν εφαρμόζετε το προϊόν στο πάτωμα, μπορεί να είναι γυαλιστεί χρησιμοποιώντας μια λειαντική μηχανή εξοπλισμένη με ατσαλόμαλλο.                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                              

   

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Επιβλαβές. Μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις Ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση κατόπιν επαφής με το δέρμα. Οι ατμοί μπορούν να προκαλέσουν υπνηλία και ζάλη.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
S2 Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.S13 Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. S29 Μην αδειάζετε το υπόλοιπο του περιεχομένου στην αποχέτευση. S36/37 φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία και γάντια. S61 Αποφύγετε την ελευθέρωσή του στο περιβάλλον. Αναφερθείτε σε ειδικές οδηγίες/δελτίο δεδομένων ασφαλείας. Περιέχει: Τετραχλωροαιθυλένιο 

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Τελευταίες Καταχωρήσεις